BigFest

bigfestWij mogen jullie uitnodigen voor een gezellig muziekfestival op Walcheren Bigfest for Specials !!

Er staat een grote tent op het festivalterrein.

Bigfest for Specials is een muziekfestival voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden, huisgenoten en (woon)begeleiders en iedereen die deze doelgroep een warm hart toedraagt. Dit jaar organiseren wij het voor de tweede keer !!
Door onze sponsors mogen we al onze bezoekers toegang geven tot dit gezellige festival voor slechts € 5,00 p.p. en dan krijgen ze allemaal nog een mooie hoed en een strippenkaart om wat lekkers te halen.(ijsje en friet)
Het festivalterrein is een grote grasvlakte en redelijk begaanbaar voor rolstoelen en rollators.
Bij minder goed weer is dit wat moeilijker. De organisatie treft daar waar mogelijk extra voorzieningen.
Hierbij nodigen wij jullie dan ook van harte uit!

Programma
Het programma op 8 september begint om 14:00 en eindigt om 19:00 uur. In deze uren zien de bezoekers een fantastisch optreden van de Zeeuwse Muzikanten, Jurgen komt weer zingen(de vervanger van Frans Bauer 😊) en dan hebben we ook weer die geweldige DJ van vorig jaar ! Natuurlijk zijn er ook verschillende eet- en drinktentjes (met strippenkaart en voor eigen kosten).
Dan komt dit jaar Wally weer de ballonnenartiest en ook is de schmink-tattoo-mevrouw is van de partij.
Er lopen vrijwilligers op het terrein. Verder hebben we een verzorgingstent met bad brancard en tillift, deze kun je met je eigen begeleider gebruiken. Verder zijn er aangepaste dixies voor mensen met een rolstoel en is er een verpleegkundige op het terrein aanwezig in geval van nood.

Aanmelden
Om je aan te melden voor dit geweldige festival kun je een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden graag aangeven met hoeveel personen (inclusief begeleiders) je naar het festival wil komen, je adres en telefoonnummer. Aanmelden kan in eerste instantie tot 27 augustus 2023.
Kom je met eigen vervoer, dan is er direct naast het festival gratis parkeergelegenheid. Ook voor grotere bussen hebben we parkeerruimte geregeld.

Wij hopen natuurlijk op heel veel aanmeldingen, zodat we er samen met jullie een groot feest van kunnen maken!!

Heel graag tot dan en we zien jullie aanmelding met veel plezier tegemoet.

Stichting Bigfest, p.a. Koudekerkseweg 4, Biggekerke

activiteit bigfest flyer 2023