Kerstviering en nieuwjaarsreceptie

Beste lezer van dit bericht,

Hier is zijn de uitnodigingen voor de jaarlijkse Kerstviering en de Nieuwjaars- receptie
Nu komen de 2 laatste maanden van het jaar 2023 eraan, wat vooral in deze decembermaand belangrijk zal zijn voor onze bezoekers, en wel onze Sinterklaasavond op zaterdagavond 2 december. En wel met een heuse Sinterklaas begeleid met diversen Pietermannen. .

Onze jaarlijkse Kerstviering is in de grote zaal van de Lammerenburg aan de Zuidbeekseweg 18 4386ND te Vlissingen, en wel op 16 december, hierbij word u uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, gelieve u zich wel aan te melden, en met hoeveel personen komt, dan weten onze vrijwilligers het en kunnen hierop inspelen, om u allen een gezellig avond te bezorgen.
Deze avond begint met de ontvangst om 17.30 uur.
Aanvang van de maaltijd om 18.00 uur.
Eindigt om 21.00 uur

Op deze avond komen de Zeeuwse Muzikanten optreden en wel met een van hun laatste optredens in deze samenstelling, de komende jaren krijgen zij een andere naam en samenstelling met een geheel nieuw muziek, maar dit alles is voor later, nu zijn het de Zeeuwse Muzikanten die onze avond komen op vrolijken met o.a. Kerstmuziek.

Aansluitend zal onze D.J. Maarten met D.J. Ricardo de avond afsluiten met hun vertrouwde Sound. Dat wordt weer een gezellig feest.

Let wel op de afspraak met de taxi en wees op tijd en s.v.p. niet eerder dan 21.00 uur laten ophalen.

Voor leden van Kansplus is deze Kerstviering Gratis, ouders en aanverwanten en begeleiders is deze avond ook gratis, voor niet leden zijn de kosten 5 euro. En zij die begeleiding nodig hebben moeten wel onder begeleiding komen i.v.m. dat onze vrijwilligers hier geen tijd voor hebben om ze te ondersteunen, zij zijn namelijk bezig in de zaal om alles in goede banen te laten verlopen.

De Nieuwjaarsreceptie is op zaterdag 6 januari 2024 u bent allen van harte welkom en wel vanaf 15.00 uur t/m 17.00 uur. Het is in het Bolwerk waar onze locatie is.
“ons plekje” is aan de Lindeijerstraat 8 4386EA Vlissingen.
Gelieve u zich hierbij ook aan te melden voor deze middag i.v.m. de inkoop van onze vrijwilligers voor dit gezellig samen zijn en te proosten op het nieuwe jaar van 2024.

Graag beide aanmeldingen naar Ben Lebon. Dorus Rijkersstraat 26 4335HG Middelburg.

En via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag met het aantal personen dat u komt.
Dus meld u zich hierbij op tijd aan, voor onze activiteiten voor de komende maanden.
Dan kunnen wij u als vanouds verwelkomen met onze vrijwilligers.
Namens het bestuur van Kansplus, met vriendelijke groet Ben Lebon