Nieuwsbrief

Eindelijk is het dan zover een nieuwsbrief gericht aan onze leden en belangstellende voor onze doelgroep van Kansplus en de Soosactiviteiten.

Het seizoen 2022 / 2023 is alweer ruim 10 weken afgesloten nu beginnen we in de komende september aan het nieuwe seizoen 2023 / 2024.

Allereerst kunnen we terug kijken op het afgelopen seizoen zonder Covid 19, en gelukkig maar.

De nieuwe locatie bevalt goed enkel het bezoekers aantal is niet zoals het geweest is, en toch zien we steeds meer nieuwe bezoekers en daar zijn we dan ook zeer blij mee.
Maar de vastigheid van de bezoekers is niet constant, wij als ,, Kansplus “ doen hierin ons best om een zo breed mogelijk aanbod te mogen presenteren.
De nieuwe locatie is goed uitgepakt, zowel qua ruimte als accommodatie, licht en de muziek zijn geheel vernieuwd, en we werken verder aan nog wat aanpassingen van deze ruimte.

Verder kunnen we terug kijken op een seizoen van uitstapjes zoals BigFest in Koudekerke wat een groot succes was dat, en met het Festival in Grauw met GrauwRock For Specials wat een Super groot feest was, met een klein hiaat het vervoer, de bus kwam ruim 2 uur later, door een fout van de bus maatschappij deze stond op een dag later gepland, maar alle lof naar onze deelnemers die allen stonden te wachten op deze Bus, Chapeau dit gaat naar onze deelnemers geen gemopper, geen gezeur, gelukkig konden we wat drinken, eten en plassen in onze locatie ,, ons Plekje “ van het Bolwerk. En het weer was fantastisch. Deze activiteit houden we er zeker in.

De Sinterklaasavond. De jaarlijkse Kerstmaaltijd en natuurlijk onze nieuwjaarsreceptie. In 2023 met weer de Carnavalsavond vele waren verkleed en met het jubileum waar we zeker op terug kunnen kijken als het feest van het jaar 2023, en dit alles is mogelijk gemaakt namens ,, kansplus “ en met de inzet van onze tomeloze Super vrijwilligers.

Het nieuwe seizoen 2023 / 2024 gaat weer van start in september waar nu de diverse uitnodigingen de deur uitgaan en met tevens het nieuwe rooster voor het komende seizoen.

We zijn ook bezig met een nieuw opgezette website, de nodige informatie volgt later.

Onze vertrouwde webmaster J.v.Croonenburg die het allemaal op gezet heeft gaat het over dragen aan een nieuw persoon die deze taak op zich gaat nemen en daar zijn we blij mee.

Zo blijven we in beweging, en dat is nodig om onze club levendig te houden.

Houd a.u.b. uw postvak in de gaten en lees hem.

Met vriendelijke groet Ben Lebon
Coördinator van ,, ons plekje “ en lid van het bestuur Kansplus.